Wat is een LED Breedstraler?

LED breedstralers onderscheiden zich vanwege hun grote lichtopbrengst van andere bouwlampen. De LED breedstraler produceert een grote hoeveelheid licht in combinatie met een laag verbruik. Dit voordeel is te danken aan de LED verlichting. LED lampen zijn zuiniger dan traditionele halogeen verlichting en dat levert een besparing op. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Het assortiment LED breedstralers van Lightexpert is uiteenlopend en bevat ongetwijfeld de juiste bouwlamp voor jou. Neem contact op met de klantenservice van Lightexpert als je vragen hebt of een offerte wilt ontvangen.

Waar moet ik rekening mee houden bij aanschaf van een LED Breedstraler?

De LED breedstralers van Lightexpert verschillen in de mate van lichtopbrengst. De hoeveelheid licht die een lamp uitstraalt wordt uitgedrukt in lumen. Het is belangrijk om een goede afweging te maken zodat de hoeveelheid licht recht doet aan de situatie waarvoor je de bouwlamp hebt aangeschaft. Lightexpert laat je ook kiezen uit verschillende kleuren licht. Een lage Kelvin waarde staat voor warmer licht, en een hoge Kelvin waarde betekent een koelere en wittere uitstraling.

Kies voor veilig met een LED Breedstraler van Lightexpert

LED breedstralers zijn een stuk veiliger dan halogeen bouwlampen. Halogeenlampen zetten veel energie om in warmte en dit brengt het risico op brand met zich mee. LED lampen daarentegen worden niet warmer dan 60 tot 70 graden. Dat is vele malen koeler en dus neemt de kans op brand flink af. Tenslotte is het ook belangrijk om rekening te houden met de IP waarde van de LED breedstraler. In dit getal wordt uitgedrukt in hoeverre een lamp stof- en waterdicht is. Dat is goed om te weten wanneer je een lamp wilt gebruiken tijdens het klussen of buiten wilt monteren